Imam sledniq problem s alfata mi 156 - 1.6: Kogato e Mokro vremeto i zapalq kolata vsi4ko e nared, no sled kato mina izvestno vreme mi svetva ABS i spira da raboti. Kogato e suho vremeto nqma problem. Gledah za prek1snat kabel no nqma. Zadnite naklatki sa malko poiznoseni. Mersi predvaritelno
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с АБС 156 1.6
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от makaveli883 Покажи съобщениеImam sledniq problem s alfata mi 156 - 1.6: Kogato e Mokro vremeto i zapalq kolata vsi4ko e nared, no sled kato mina izvestno vreme mi svetva ABS i spira da raboti. Kogato e suho vremeto nqma problem. Gledah za prek1snat kabel no nqma. Zadnite naklatki sa malko poiznoseni. Mersi predvaritelno
------------------------------------------
А най-добре се пише в този форум на Кирилица!
Това е приятелско предупреждение. После ставам лош!
Добре дошъл при нас!
Поздрави
Comment
-
Първоначално публикувано от makaveli883 Покажи съобщениеВчера извадих конкретния датчик, но ми изглеждаше здрав. Почистих го, но пак свети АБСа. Някои знае ли добър Майтор в Русе.
Виж, за Майсторите в Русе - нищо не мога да ти кажа
Успех
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение. АБС-а - ще свети, докато някой не му изтрие грешките...
Щом колегата си оправи датчика лампата му ще изгасне.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеПреди седмица го имах проблема и още ми е прясно ...0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеНяма вариянт ако се сложи здрав датчик да трябва да се трият грешките - сам ще си изгасне! Оем е много правDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеНяма вариянт ако се сложи здрав датчик да трябва да се трият грешките - сам ще си изгасне! Оем е много прав
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеА защо, ми обяснете - като сложих централа от друга кола, тя ми даде 3 други грешки за датчици... И позволява изтриване... Върнах моята цетрала и ми даде други грешки ... На кого да вярвам - на многоуважавания oem или на апаратурата Bosch ?!?Ако искаш обесни проблема който си имал и ще ти кажа кое и как
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Добре, да приемем, че има грешки, които се самоизтриват и такива, които се изтриват само с апаратура. Как редовият шофер може да знае коя коя е... Най-сигурно е да бъде насилствено изтрита, отколкото да се почесваме там дето не ни сърби, и да се надяваме да се е самоизтрила
Мое мнение
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеДобре, да приемем, че има грешки, които се самоизтриват и такива, които се изтриват само с апаратура. Как редовият шофер може да знае коя коя е... Най-сигурно е да бъде насилствено изтрита, отколкото да се почесваме там дето не ни сърби, и да се надяваме да се е самоизтрила
Мое мнение0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Comment
Comment